Huren

Eenvoudig zalen reserveren

Bekijk hier hoe je eenvoudig een zaal kan reserveren.

Via de webshop is het eenvoudig om een zaal te reserveren. Je kan er ook de beschikbaarheid van de zalen controleren.

Je kan via de webshop gemeentelijke zalen reserveren ‘in optie’: de zalen van GC de Nestel, feestzaal dorpshuis De Leeuw, ontmoetingsruimte (zolder) dorpshuis De Leeuw, polyvalente zaal bibliotheek Sint-Amands, zaal De Baronie Oppuurs.

Hoe werkt het?

Na een reservatie of inschrijving via de webshop ontvang je meteen een bevestigingsmail in je mailbox met de melding dat de reservatie of inschrijving is ontvangen met een gedetailleerd reservatiedocument als bijlage. De reservatie of inschrijving staat nu ‘in optie’. Na een bevestigingsmail van de bevoegde gemeentelijke dienst zelf, wordt dit definitief. Om de info over activiteiten te bekijken of om in te schrijven, klik je op de knop ‘Inschrijven’. Om de beschikbaarheid van accommodaties te raadplegen of om een zaal vast te leggen, klik je op de knop ‘Reserveringen’. Om enkel de beschikbaarheid van een zaal te bekijken of om de info van activiteiten te lezen, hoef je je niet aan te melden. Wil je echter een zaal reserveren of inschrijven voor een activiteit, moet je wel aangemeld zijn met jouw account. We maakten het mogelijk om een ‘gezinsaccount’ aan te maken. Hieraan kan je alle andere gezinsleden toevoegen, zodat je maar één account met gebruikersnaam en wachtwoord dient te onthouden. Bij het inschrijven voor een activiteit, kan je aanvinken welk gezinslid je wenst in te schrijven. Online betalen via deze webshop is niet mogelijk.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 052 39 98 60

 

Reserveer nu een zaal